Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Δωρεάν ελληνικά παιχνίδια στο internet

Το διαδίκτυο έχει στις μέρες μας προχωρήσει τόσο πολύ, που υπάρχει μια πληθώρα πληροφοριών και επιλογών ενημέρωσης, εκπαίδευσης, ή ψυχαγωγίας που μπορούμε να βρούμε τα πάντα με λίγα μόνο κλικ.

Τα ελληνικά παιχνίδια είναι κάπως δύσκολη περίπτωση αναζήτησης στο internet. Οι περισσότερες εταιρίες δεν διαθέτουν κεφάλαια για τη σχεδίαση ενός παιχνιδιού με χρήση της ελληνικής γλώσσας και η χώρα μας μάλλον είναι λίγο πίσω στην συγκεκριμένη κατηγορία προγραμματιστών. Ακόμα και η μετάφραση ενός παιχνιδιού σπανίζει και οι επιλογές είναι μάλλον ανύπαρκτες.

Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε δωρεάν το πιο διάσημο από τα ελληνικά παιχνίδια στο ίντερνετ!

Αν κάποιος λοιπόν θέλει να παίξει ένα παιχνίδι στη γλώσσα του, τότε μάλλον δεν θα έχει και τόσες επιλογές. Η αγγλική γλώσσα είναι μονόδρομος στην συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών που κυκλοφορούν είτε αυτά αγοράζονται και παίζονται μέσω κάποιας εταιρίας που διανέμει στο εμπόριο, είτε τοποθετούνται σε κάποιο server και ο κάθε ένας μας έχει τη δυνατότητα με πολύ χαμηλό κόστος να διασκεδάσει παρέα με παίκτες από κάθε γωνιά της γης.

Περιμένετε όμως! Υπάρχουν τα δωρεάν online παιχνίδια ή αλλιώς browser games!

Μπορεί να μην είναι κυκλοφορούν πολλά τέτοια ελληνικά παιχνίδια στο διαδύκτιο, αλλά σίγουρα η επιλογή που θα σας παρουσιάσω είναι η περισσότερο εντυπωσιακή!

Το Travian 4 αφορά τη διοίκηση ενός μικρού χωριού και ο λαός σας μπορεί να είναι Ρωμαίοι, Γαλάτες ή Τεύτονες. Τα γραφικά και η πλοκή του παιχνιδιού είναι άκρως εθιστικά αλλά το σημαντικότερο είναι το εξής:

Το Travian 4 είναι το καλύτερο από δωρεάν online παιχνίδια που κυκλοφορούν σήμερα. Παίζεται –μεταφρασμένο- σε 50 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο και οι παίκτες του μετριούνται σε εκατομμύρια. Σε όλα τα μενού και τις επιλογές του παιχνιδιού θα βρείτε αποκλειστικά ελληνικές λέξεις και το περιβάλλον θα σας φανεί ιδιαίτερα φιλικό και εύκολο στη χρήση.

Τα γραφικά είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να παίρνετε τις στρατηγικές σας αποφάσεις είναι απλές και κατανοητές. Το στατιστικά θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα στις μελλοντικές σας αποφάσεις, καθώς θα πρέπει να ελέγχετε την παραγωγή πόρων, ταυτόχρονα με την εκπαίδευση στρατού.

Μην ξεχνάτε βέβαια ότι το Travian 4 είναι απολύτως δωρεάν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται πρώτο στην κατάταξη με τα ελληνικά παιχνίδια browser. Τον τελευταίο μήνα μάλιστα με την εκκίνηση του νέου server έχει γίνει ακόμα πιο προκλητική η εγγραφή, γιατί ο ανταγωνισμός είναι ακόμα χαμηλός και δίνει ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και διεκδίκησης της κυριαρχίας σε όλους.

Αν σας δυσκολεύει η αγγλική γλώσσα που είναι συνήθως μονόδρομος σε ένα παιχνίδι, ή αν απλά προτιμάτε να διασκεδάζετε παίζοντας άνετα στη γλώσσα σας ελληνικά παιχνίδια, τότε το Travian 4 είναι για εσάς.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα να προετοιμάζετε το χωριό σας για τους στρατηγικούς ελιγμούς που θα κάνετε όταν τελειώσει η εβδομάδα προστασίας νέου παίκτη που σας παρέχεται ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα από τις πρώτες μέρες.

Κάντε κλικ εδώ και γραφτείτε δωρεάν στο μεγαλύτερο ελληνικό browser game που κυκλοφορεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου