Σάββατο 14 Μαΐου 2011

TRAVIAN 4 - Πόσο πιο εθιστικό μπορεί να γίνει;

Ρωμαίοι, Γαλάτες ή Τεύτονες;
Μη γελιέστε από την εικόνα φιλήσυχων χωρικών που παρουσιάζει το Travian 4 και τα γραφικά τύπου... Αστερίξ και Οβελίξ εναντίον Κλεοπάτρας. Κάτω από το φιλικό πρόσωπο του παιχνιδιού κρύβεται η δράση ενός από τα ποιο εξελιγμένα δωρεάν online παιχνίδια στρατηγικής ή αλλιώς strategy browser games, που θα τη ζήλευαν και τα μεγαλύτερα παιχνίδια ρόλων που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Ο συνδυασμός των εντυπωσιακών γραφικών και το φιλικό περιβάλλον προς τον παίχτη σε προκαλούν να μπεις στον κόσμο του. Η έκπληξη στη συνέχεια από το βάθος και την πλοκή του παιχνιδιού, είναι τα χαρακτηριστικά που θα σε δέσουν μαζί του.


Το Travian 4 προσανατολίζεται στον παίκτη

Το ευχάριστο είναι ότι ο χρόνος που περνάς στο Travian 4 δεν είναι όπως και στα υπόλοιπα online παιχνίδια. Δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε ατελείωτες ώρες σε μικρο-εντολές και ατέλειωτες ρυθμίσεις και ελέγχους. Οι σχεδιαστές του νέου Travian δημιούργησαν το νέο χαρακτήρα του παιχνιδιού, έχοντας υπ' όψη τους τους παίκτες και με βάση τις χιλιάδες παρατηρήσεις και προτάσεις που είχαν συγκεντρώσει μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Στο Travian 4 η προσπάθεια των σχεδιαστών ήταν να αρέσει στους παίκτες και όχι να βρουν δεύτερη εργασία!

Αυτό σημαίνει ότι δεν σας έχει δεμένους επάνω από τον υπολογιστή, προσπαθώντας να μην χάσετε κάτι από την εξέλιξη των πραγμάτων. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε εξαρτάτε μόνο από εσάς. Ακόμα και αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να ασχολείστε καθημερινά μαζί του, μπορείτε να επενδύσετε στην άμυνα και να το αφήσετε να δουλεύει μόνο του!


Το Travian 4 βάζει στόχους

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που κάνει το Travian 4 να ξεχωρίζει, είναι ότι έχει συγκεκριμένο στόχους! Δεν σας αφήνει να συγκεντρώνετε πόρους και να αναβαθμίζετε επ' άπειρο το καημένο το χωριουδάκι σας, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να βαρεθείτε.

Τα περισσότερα παιχνίδια στο ίντερνετ συνήθως χάνουν τον έλεγχο σε αυτό το θέμα. Ατελείωτες ώρες συντονισμού μονάδων, χτισίματος και εργασίας σας αναγκάζουν να παίζετε μηχανικά και να σταματάτε να έχετε ενδιαφέρον μετά από λίγες μέρες. Στο Travian 4 υπάρχουν μικροί και μεγάλοι στόχοι ή αποστολές αν θέλετε ώστε να έχετε πάντα κάτι να διεκδικείτε!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους στόχους του Travian 4, αλλά και να ανακαλύψετε γιατί ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα δωρεάν online παιχνίδια, η απάντηση βρίσκεται μόνο ένα κλικ μακριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου