Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Travian 4 - Με ποια φυλή θα πολεμήσετε;

Ρωμαίοι - Οι ισορροπημένοι

Οι Ρωμαίοι στο Travian 4 είναι η καλύτερη επιλογή για αρχάριους στα δωρεάν online παιχνίδια στρατηγικής, γιατί έχουν ισορροπία στα χαρακτηριστικά τους και είναι ειδικοί στις κατασκευές. Έχουν καλή άμυνα και επίθεση παρόλο που η εκπαίδευση των στρατιωτών έχει μεγαλύτερο κόστος και καθυστερεί περισσότερο από ότι στις άλλες φυλές.

Μπορούν να χτίσουν ισχυρά τείχη στην πόλη τους, έχουν πεζικάριους με υψηλό ηθικό και μπορούν να αναβαθμίζουν την παραγωγή πόρων ταυτόχρονα με την κατασκευή κτιρίων.  Αυτό σημαίνει ότι με τους Ρωμαίους θα μπορέσετε να μπείτε στο νόημα του παιχνιδιού πιο εύκολα και θα έχετε ένα ταχεία αναπτυσσόμενο χωριό έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε είδους πρόκληση που θα παρουσιαστεί!


Γαλάτες - Οι φιλήσυχοι
 
Οι επιλογή των Γαλατών είναι για παίκτες που θα προτιμήσουν να παίξουν αμυντικά. Είναι πιο φιλήσυχοι από τις άλλες φυλές του Travian 4 και έχουν το bonus της ταχύτητας και της προστασίας. Βεβαίως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους Γαλάτες για να επιθέσεις ή επιδρομές σε άλλες φυλές, αλλά είναι ιδανικοί για να αμύνεστε σε ιδιαίτερα σκληρές επιθέσεις από τους άλλους παίκτες.

Οι Γαλάτες παίρνουν bonus όπως extra προστασία για τους πόρους τους, ταχύτητα, φθηνές κατοικίες και γενικότερα οτιδήποτε πασχίζετε να προστατέψετε από τους εχθρούς σας.



Τεύτονες -  Οι πολεμοχαρείς

Οι Τεύτονες όπως θα καταλάβατε είναι οι καλύτεροι στην επίθεση. Μπορεί να έχουν αδυναμίες στην άμυνα, αλλά έχουν μεγάλο ταλέντο στις επιθέσεις σε άλλα χωριά. Οι Τεύτονες είναι φόβος και τρόμος για τις άλλες φυλές του Travian 4 λόγω της ασυγκράτητης πολεμικής φύσης τους. Είναι πολύ παθιασμένοι με τις μάχες και δεν φοβούνται το θάνατο στο πεδίο της μάχης.

Οι Τεύτονες υστερούν στην ταχύτητα και στη δύναμη σε σχέση με τις άλλες φυλές, αλλά καλύπτουν αυτό το μειονέκτημα με ειδικά bonus λεηλασίας και τη δυνατότητα να μεταφέρουν μεγάλα φορτία. Ακόμα μπορούν να παράγουν στρατιώτες πιο γρήγορα και οικονομικότερα από τις άλλες φυλές και να αποκτούν έτσι τον τεράστιο στρατό που τους αρέσει να οδηγούν στη μάχη.


Εσείς ποια φυλή θα οδηγήσετε στην κυριαρχία του server στο Travian 4; Θα δημιουργήσετε ένα χωριό που θα είναι σχεδόν άτρωτο στις επιθέσεις των άλλων και θα τους αφήσετε να αποδυναμώνονται προσπαθώντας να σας νικήσουν; 

Μήπως θα φτιάξετε ένα τεράστιο και ισχυρό στράτευμα και θα νικήσετε τις άμυνες των άλλων χωρίων ώστε να πάρετε μεγάλα ποσότητες σε λάφυρα; 

Μήπως θα επιλέξετε να παίξετε με τους Ρωμαίους και να αποφασίστε στην πορεία για τη στρατηγική που θα ακολουθήσετε και ταυτόχρονα θα εκμεταλλευτείτε την ευκολία να περνάτε από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο;


Η απόφαση είναι δική σας. Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις του freeonlinegames11.blospot.com σχετικά με τα αγαπημένα μας δωρεάν online παιχνίδια στρατηγικής, γραφτείτε στην RSS ροή ώστε να ενημερώνεστε για κόλπα, συμβουλές και προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να γίνετε ένας από τους καλύτερους παίκτες των servers.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου